ŞANLIURFA / SİVEREK - EYYÜP CENAP GÜLPINAR ORTAOKULU

EYYÜP CENAP GÜLPINAR ORTAOKULU

Doğukent Mah. Doğukent Sk. No1 SİVEREK/ŞANLIURFA
Vizyon
1-Kendini Tanıyan, Sorgulayan Kendi Aydınlık Geleceğini Düşünülebilen Ve Bu Yolda Başarıda Sınır Tanımayan Bireyler Yetiştirmek. 2-İçinden Çıktığı Toplum İçin Yaşayan Ve Üreten Kendini Tanıyan Özgür Bir Gençlik Yetiştirmek.
Misyon
• 1-Öğrencilerimize Çağdaş Bir Eğitim Vermek. • 2-Manevi Değerlerini Özümseyen, Ahlaklı, Kültürlü, Saygın Bireyler Yetiştirmek. • 3-Çevremizi De Eğiterek Okul Çevre İşbirliğini Olumlu Yönde Geliştirmek. • 4-Severek Gelinebilecek Bir Okul Ortamı Hazırlamak. • 5-İlçemizde, Okulumuzun Saygınlığını Arttırıp Markalaştırmak. • 6-Köy Halkına Okulu Ve Eğitimi Sevdirmek, Çocuklarına İlgi Ve Destek Vermelerini Sağlamak. • 7-Öğrencilere Planlı Ve Programlı Çalışma Kurallarını Öğretmek.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
08:30 14:30
KALORİFER
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
ÖZEL OLARAK TUTULAN SERVİS İLE İLÇE MERKEZİNE GELİŞ GİDİŞ YAPILMAKTADIR. 35 KM ASFALT 20 KM BETON YOLDUR.
DOĞUKENT KÖYÜ
İLÇE MERKEZİNE 55 KM UZAKLIKTA OLUP İL MERKEZİNE 140 KM UZAKLIKTADIR.